Första blogginlägget (nästan)

Hejsan, detta blir mitt första blogginlägg på min alldeles egna blogg. Dock inte mitt första blogginlägg någonsin. Har tidigare varit medförfattare på min handledares blogg (länk).

Jag kommer skriva om min resa till Australien och mina doktorandstudier; blir inlägg om senor i allmänhet och tendinopatier i synnerhet. Kommer presentera forskning jag tycker är intressant och självklart presentera min egen forskning.

Vad jag vet finns det ingen blogg på svenska som behandlar just senrelaterad forskning. Kommer till en början endast skriva på svenska men senare möjligen skriva även på engelska. Bloggen kommer även i början fungera som en reseblogg och mer och mer gå över till att endast presentera inlägg om senor samt senrelaterade besvär och dess rehabilitering.

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s