5th International Scientific Tendinopathy Symposium, September 27-29, 2018

Förra veckan var geek-nivån hög i Holländska Groningen. Cirka 200 personer samlades för att diskutera senor och framför allt tendinopatier. De flesta personer som var på symposiet presenterade eller tillhörde någon forskargrupp. Det blir lätt så när det är ett så smalt område.

Det var väldigt kul att få träffa folk från alla världens hörn och få ett ansikte på alla artiklar man läst genom åren. Min presentation gick bra och det blev mycket bra diskussioner när jag stod med min poster. Artikeln är inne för granskning så förhoppningsvis kan jag presentera den här inom kort.

Det var otroligt mycket som presenterades under dessa dagar så jag föreslår att söka på hashtaggen #ISTS2018 om ni vill ta del av den senaste forskningen inom tendinopatier.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s