Konferens

Konferens 20170621-20170624

Då var det dags för mitt första framträdande inom den akademiska världen. Jag deltog på en konferens i USA (Tucson) i juni. Konferensen heter SB3C (Biomechanics, Bioengineering, Biotransport). Temat var “Growth, Development, Remodeling, and Repair.” Det var sedan indelat i många fler underkategorier där mitt bidrag hamnade under ”rehabilitation”.

Det var framför allt basforskning som presenterades under föreläsningarna och workshopsen vilket var intressant då jag själv framför allt fokuserar på klinisk forskning. Det blev en hel del intressanta diskussioner mellan kliniker och basforskare och det propsades mycket för samarbete för att få till intressant forskning.

Under två dagar (1 timme/tillfälle) presenterade jag min poster tillsammans med cirka 50 andra posterutställare varav cirka 10, som min, hamnade under kategorin rehabilitering.

Det var en intressant och rolig upplevelse som första framträdande inom det akademiska och det kändes rätt skönt att börja med en posterpresentation.

Jag väljer att vänta med skriva om min posterpresentation tills artikeln är publicerad och skriver då ett längre inlägg om vad vi hittat.

Länk till hemsidan för konferensen: http://sb3c.org/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s