Uppdatering

Hej,

Min första resa till Australien blir något uppskjuten och vi (jag och min handledare) satsar på hösten 2018. Just nu arbetar vi på 2 olika review-artiklar varav den ena för tillfället är under peer-review vid en vetenskaplig tidskrift.

Parallellt till artikelskrivandet och det vanliga arbetet som fysioterapeut läser jag en statistikkurs vid högskolan i Skövde. Statistiken är något jag känner att vi inte fick så mycket av under grundutbildning och något av ett måste vid skapandet av artiklar, samt att det underlättar mycket när man läser och granskar annan forskning.

Jag och en kollega håller kurser i evidensbaserad axelrehabilitering och vi har just genomfört en utbildning. Det är roligt och lärorikt att dela erfarenheter och kunskap med andra kliniker och studenter och jag vill tacka alla som varit med på dessa kurstillfällen. Vi planerar fram i tiden att även hålla kursen på liknande tema men för tränare.

Vänligen, Kenneth

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s