Sports kongres

Hejsan,

Tänkte bara berätta att jag ska hålla ett muntligt föredrag (8 min + 2 min frågor) vid Sports kongres Köpenhamn 2/2 2018. Kongressen är 1-3 februari och är som namnet avslöjar en kongress med idrottsmedicinskt innehåll. Stora delar av innehållet kan man se på kongressens hemsida eller via deras app. Det kommer vara 3 fullspäckade dagar med mycket intressanta presentationer inte minst för oss som är intresserade av senor.

Jag ska presentera studien som jag beskrivit tidigare. Det är en systematisk översikt med metaanalys och behandlar frågeställningen: finns det några prediktorer (positiva/negativa) för utfallet (olika scorer, exempelvis VAS/VISA) under en rehabiliteringsperiod vid Akillestendinopati? Så vi vill alltså underlätta för kliniker genom att undersöka detta. Vi hittade över 20 olika prediktorer bland annat kön, ålder, duration av symptom och olika bilddiagnostiska faktorer. Mina slides kommer finnas i appen. Kommer även skriva närmre kring denna studie när den är publicerad.

Vänligen, Kenneth

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s