Sports Kongres

1-3/2 var jag i Danmark (Köpenhamn) på Sports Kongres. En idrottsmedicinsk konferens som hålls varje år. Det var över 40 länder representerade och det var cirka 750 deltagare. Under torsdagen var det himlen för oss sennördar med fullspäckat schema och en blandning av basforskning och klinisk forskning.  Jag träffade även min handledare för första gången och en av hans PhD-studenter Igor vilket var väldigt roligt.

Under fredagen presenterade jag min meta-analys som jag skrivit om tidigare. Jag pratade i 8 minuter och svarade på frågor 2 min. Kändes riktigt bra och fick bra feedback efteråt. Bland annat pratade jag med Tom Goom efteråt och han ville att jag skulle kommentera på ett av hans blogginlägg vilket ni kan läsa här. Jag kommenterar utifrån meta-analysen så vill ni veta lite mer vad jag skrivit om; gå gärna in och kika. BJSM, en välkänd tidsskrift, ville också publicera mitt konferensabstract under våren vilket är hedrande.

Nu fortsätter arbetet med att färdigställa arbetet som jag presenterade i Köpenhamn.

 

Vänligen, Kenneth

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s